Program Sejiwa Senada 2016

Program pertama Sejiwa Senada 2016 bertemakan Kerajaan Bersama Rakyat diadakan di Miri pada minggu lepas, Sibu (15 - 17 Januari) dan Bahagian Mukah (29-31 Januari).
Ia akan diadakan di Saratok pada 12-14 Februari dan di Bahagian Kapit dari 4-6 Mac. Objektif penganjuran program Sejiwa Senada itu adalah untuk meningkatkan keyakinan rakyat kepada kerajaan dan meningkatkan kerjasama antara kedua belah pihak serta menyampaikan perkhidmatan terus kepada rakyat.

PPPN Sarawak turut serta dalam menyediakan booth pameran bagi menerangkan fungsi jabatan kepada orang ramai yang hadir ke program tersebut.

 

Dikemaskini : Seksyen Tugas Khas

 

HAK CIPTA PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK DAN KANDUNGANNYA YANG TERMASUK MAKLUMAT, TEKS, IMEJ, GRAFIK, FAIL SUARA, FAIL VIDEO DAN SUSUNANNYA SERTA BAHAN-BAHANNYA IALAH KEPUNYAAN (NAMA AGENSI) KECUALI DINYATAKAN SEBALIKNYA. TIADA MANA-MANA BAHAGIAN LAMAN WEB INI BOLEH DIUBAH, DISALIN, DIEDAR, DIHANTAR SEMULA, DISIARKAN, DIPAMERKAN, DITERBITKAN, DILESENKAN, DIPINDAH, DIJUAL ATAU DIURUSKAN BAGI TUJUAN KOMERSIAL DALAM APA BENTUK SEKALIPUN TANPA MENDAPAT KEBENARAN SECARA BERTULIS YANG JELAS TERLEBIH DAHULU DARIPADA PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK.

PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN YANG DIALAMI OLEH PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN INI.

PAPARAN TERBAIK RESOLUSI 1024x768 IE 7.0++/MOZILLA FIRFOX/GOOGLE CHROME

PETA LAMAN     DASAR KESELAMATAN     DASAR PRIVASI     PASUKAN WEB


 

#