Anda berada di sini: Laman UtamaSUMBER DATABERITA / GALERIGaleri 201822 Februari 2018 - Temuduga Pengambilan PSH Gred 19 dan CFS Gred JA19, PPPN Sarawak 2018

22 Februari 2018 - Temuduga Pengambilan PSH Gred 19 dan CFS Gred JA19, PPPN Sarawak 2018

Tajuk: Temuduga Pengambilan PSH Gred 19 dan CFS Gred JA19, PPPN Sarawak 2018
Tarikh: 22 Februari 2018 (Khamis)
Tempat: Bilik Bincang, Wisma Bapa Malaysia, Kuching, Sarawak.
Ulasan: Panel temuduga pada kali ini adalah Encik Abg Abd Aziz bin Abg Abd Rahim, Encik Mohd Aliff Faizal bin Hamid, Encik Nornizam bin Ramli dan Puan Nurshaima binti Napis. Seramai 12 orang calon telah menghadiri temuduga.

HAK CIPTA PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK DAN KANDUNGANNYA YANG TERMASUK MAKLUMAT, TEKS, IMEJ, GRAFIK, FAIL SUARA, FAIL VIDEO DAN SUSUNANNYA SERTA BAHAN-BAHANNYA IALAH KEPUNYAAN (NAMA AGENSI) KECUALI DINYATAKAN SEBALIKNYA. TIADA MANA-MANA BAHAGIAN LAMAN WEB INI BOLEH DIUBAH, DISALIN, DIEDAR, DIHANTAR SEMULA, DISIARKAN, DIPAMERKAN, DITERBITKAN, DILESENKAN, DIPINDAH, DIJUAL ATAU DIURUSKAN BAGI TUJUAN KOMERSIAL DALAM APA BENTUK SEKALIPUN TANPA MENDAPAT KEBENARAN SECARA BERTULIS YANG JELAS TERLEBIH DAHULU DARIPADA PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK.

PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN YANG DIALAMI OLEH PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN INI.

PAPARAN TERBAIK RESOLUSI 1024x768 IE 7.0++/MOZILLA FIRFOX/GOOGLE CHROME

PETA LAMAN     DASAR KESELAMATAN     DASAR PRIVASI     PASUKAN WEB


 

#