Anda berada di sini: Laman UtamaSUMBER DATABERITA / GALERIGaleri 20176 JULAI 2017 - Perhimpunan Bulanan dan Majlis Ramah Tamah Aidilfitri PPPN Sarawak 2017

6 JULAI 2017 - Perhimpunan Bulanan dan Majlis Ramah Tamah Aidilfitri PPPN Sarawak 2017

Tajuk: Perhimpunan Bulanan dan Majlis Ramah Tamah Aidilfitri PPPN Sarawak 2017

Tarikh: 6 Julai 2017 / Khamis

Tempat: PPPN Sarawak

 

Turut diadakan penyampaian hadiah untuk pemenang merekabentuk logo EKSA yang dimenangi oleh Encik Mohamad Fuad bin Mahmud daripada 58 penyertaan. Logo yang memenangi hadiah utama tersebut akan dijadikan logo rasmi EKSA PPPN Sarawak. Di samping itu juga 5 logo terbaik turut menerima hadiah saguhati yang dimenangi oleh Puan Sazena binti Saji, Encik Mohamad Ashari bin Johari, Encik Haidi bin Lasalem, Puan Siti Faizilah binti Morni dan Puan Dayang Elvy Sukaseh binti Adnan. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang.

Majlis Ramah Tamah Aidilfitri PPPN Sarawak juga turut diadakan bagi memeriahkan lagi sambutan hari raya pada bulan Syawal kali ini. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin daripada semua warga PPPN Sarawak.

 

Kemaskini : Seksyen Teknologi Maklumat

HAK CIPTA PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK DAN KANDUNGANNYA YANG TERMASUK MAKLUMAT, TEKS, IMEJ, GRAFIK, FAIL SUARA, FAIL VIDEO DAN SUSUNANNYA SERTA BAHAN-BAHANNYA IALAH KEPUNYAAN (NAMA AGENSI) KECUALI DINYATAKAN SEBALIKNYA. TIADA MANA-MANA BAHAGIAN LAMAN WEB INI BOLEH DIUBAH, DISALIN, DIEDAR, DIHANTAR SEMULA, DISIARKAN, DIPAMERKAN, DITERBITKAN, DILESENKAN, DIPINDAH, DIJUAL ATAU DIURUSKAN BAGI TUJUAN KOMERSIAL DALAM APA BENTUK SEKALIPUN TANPA MENDAPAT KEBENARAN SECARA BERTULIS YANG JELAS TERLEBIH DAHULU DARIPADA PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK.

PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN YANG DIALAMI OLEH PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN INI.

PAPARAN TERBAIK RESOLUSI 1024x768 IE 7.0++/MOZILLA FIRFOX/GOOGLE CHROME

PETA LAMAN     DASAR KESELAMATAN     DASAR PRIVASI     PASUKAN WEB


 

#