Anda berada di sini: Laman UtamaSUMBER DATABERITA / GALERIGaleri 201717 JUN 2017 - Majlis Berbuka Puasa (Salam Ramadan)

17 JUN 2017 - Majlis Berbuka Puasa (Salam Ramadan)

 

Tajuk: Majlis Berbuka Puasa (Salam Ramadhan)

Tarikh: 17 Jun 2017 / Sabtu

Tempat : Dewan Sri Rampai, Kuching Sarawak

Majlis Berbuka Puasa PPPN Sarawak anjuran Kelab Kakitangan PPPN Sarawak telah dihadiri oleh Yang Berbahagia Datuk Sri Ahmad Zaki Ansore bin Mohd Yusuf (Ketua Pengarah ICU JPM) dan semua kakitangan PPPN Sarawak bersama keluarga masing-masing. Turut diadakan penyerahan sumbangan kepada beberapa buah masjid sekitar Kuching. 

 

Kemaskini : Seksyen Teknologi Maklumat

HAK CIPTA PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK DAN KANDUNGANNYA YANG TERMASUK MAKLUMAT, TEKS, IMEJ, GRAFIK, FAIL SUARA, FAIL VIDEO DAN SUSUNANNYA SERTA BAHAN-BAHANNYA IALAH KEPUNYAAN (NAMA AGENSI) KECUALI DINYATAKAN SEBALIKNYA. TIADA MANA-MANA BAHAGIAN LAMAN WEB INI BOLEH DIUBAH, DISALIN, DIEDAR, DIHANTAR SEMULA, DISIARKAN, DIPAMERKAN, DITERBITKAN, DILESENKAN, DIPINDAH, DIJUAL ATAU DIURUSKAN BAGI TUJUAN KOMERSIAL DALAM APA BENTUK SEKALIPUN TANPA MENDAPAT KEBENARAN SECARA BERTULIS YANG JELAS TERLEBIH DAHULU DARIPADA PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK.

PEJABAT PEMBANGUNAN PERSEKUTUAN NEGERI SARAWAK TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KEHILANGAN ATAU KEROSAKAN YANG DIALAMI OLEH PENGGUNA KERANA MENGGUNAKAN MAKLUMAT DALAM LAMAN INI.

PAPARAN TERBAIK RESOLUSI 1024x768 IE 7.0++/MOZILLA FIRFOX/GOOGLE CHROME

PETA LAMAN     DASAR KESELAMATAN     DASAR PRIVASI     PASUKAN WEB


 

#